<![CDATA[Gellak & Nagellak - Blog]]>Mon, 15 Feb 2016 03:08:24 -0800EditMySite<![CDATA[nail-art met gelnagellak]]>Sat, 15 Jun 2013 13:22:49 GMThttp://www.gellak-nagellak.nl/blog/nail-art-met-gelnagellakBeste lezers!
 
Alweer een blogberichtje met iets nieuws!

Vorige week heb ik eens rondgekeken in de winkels wat ik allemaal zou kunnen gebruiken om een beetje nail-art te doen. Ik kocht mij toen een dotting tool en een héél fijn penseeltje om lijntjes te trekken. Hiermee ging ik meteen aan de slag!
 
Om te beginnen deed ik mijn nagels zoals een French manicure, maar dan met een roze randje (kleur 103). Dit werk je mooi af met de penseel en dappendish (bovenste foto).
TIP: Mijn nagellak kwam vaak los aan de tippen. Nu lak ik de voorste laag, hier roze of anders wit bij French manicure, dubbel. Bij deze lakte ik dus 1 laag 121 en 2 lagen 103! Zorg ook steeds dat alle lagen goed over de tip gelakt zijn (en niet enkel de top!). Nu blijven ze goed hangen!
 
Voor de versiering begon ik met het dotting tool (middelste foto). Je doet een beetje witte nagellak op wat zilverpapier en duwt daar je dotting tool in. Op die manier zette ik op alle vingers boven het randje enkele witte stipjes. Op de ringvinger deed ik deze stipjes over de volledige nagel. Wanneer je dit zelf doet bij je rechterhand (en dus met links werkt), zorg dat je hand voldoende ondersteuning heeft!
 
Voor de verdere versiering van de ringvinger nam ik er de fijne penseel bij (onderste foto). Je doet je penseeltje door de nagellak op je zilverpapier en op die manier kan je zeer dunne lijntjes trekken! Hiervoor werkte ik zowel met witte en roze nagellak.
 
Veel succes voor degene die het ook willen proberen
en hopelijk vinden jullie het resultaat even mooi als ik!
 
Groetjes,
Silke.
]]>